reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

De reddingshondcursus

Opgave mogelijk via het aanmeldingsformulier rechts in het menu te vinden. Pups zijn ook welkom,dat is ook wel verstandig veel hondenbezitters beginnen juist te laat. Die gaan pas op een cursus als de hond al allerlei ongewenste dingen doet en ja om het dan weer af te leren is veel moeilijker.

U krijgt begeleiding van een ervaren hondeninstructeur met kennis van zaken en in het bezit is van de allerhoogste internationale africhtingscertificaten en u goed kan helpen om ervoor te zorgen dat u een fijne luisterende hond kunt hebben.

Ons trainingsveld is vanaf de ringweg-west bereikbaar via de afslag industrieterrein Peizerweg/meubelboulevard Vesta. Direct onder aan de afslag ligt aan de rechterzijde ons terrein. De ingang ligt aan de Koeriersterweg tegenover nummer 56 postcode 9727AD Groningen.

We zijn gelegen bij het stadspark dus voor de training even uitrennen en behoefte doen kan daar.

Onze trainingen bestaan uit een stukje theorie en praktijk en na de lessen altijd gelegenheid tot het beantwoorden van vragen.

Als u bij ons traint helpt u uzelf om een fijne hond te krijgen en ons om onze Stichting draaiende te houden.Wij zijn onbetaalde vrijwilligers die dit naast ons normale baan doen. Mocht uw hond onverhoopt toch niet geschikt zijn om reddingshond te worden dan heeft u toch een leuke luisterende huishond.

Bij probleemgedrag kunnen wij over het algemeen ook helpen afhankelijk van het probleem kan dat bij u thuis of op lokatie, echter uitsluitend op afspraak.

Cursussen

Socialisatie lessen

Puppyinstuif NO CURE NO PAY

Wij en u ook geachte lezer vinden het belangrijk dat in onze maatschappij de honden goed verzorgd worden. Naast een goede medische verzorging door uw dierenarts is het van belang dat uw hond goed gesocialiseerd gaat worden.

Wat u ook met uw hond gaat doen b.v behendigheid,verdedigingswerk,fly bal, reddingswerk,speurhond en ook gewoon huishond belangrijk is dat uw hond luistert en goede manieren heeft. Dat is uw verantwoordelijkheid waar wij u bij willen helpen.

Grote honden moeten niet uitvallen naar kleine honden maar zeker ook niet andersom want vergis u niet ook dat gebeurt erg vaak. Net als bij mensen moet je normen en waarden in een vroeg stadium aanleren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om dit te doen. Vanaf 10 weken tot 15 weken mag u ons wekelijks achtereen bezoeken om wat praktische adviezen te krijgen en de honden met elkaar in een beveiligde ruimte met elkaar te laten spelen.

Zo leert de hond niet alleen met zijn eigen ras te spelen maar ook met andere soortgenoten, daar heeft u later veel plezier van.

Wij vinden dit zo belangrijk dat wij hebben besloten dat wij u geen vergoeding gaan vragen voor de hulp die wij u bieden.
Bent u tevreden en wilt u ons ondersteunen door een donatie in onze collectebus dan mag dat maar voelt u zich niet verplicht!

Heeft u een pup of komt die binnenkort bel of mail ons voor informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tijden zijn:

  • Maandag 10.00- 11.00 uur
  • Woensdag 18.00- 19.00 uur
  • Donderdag 13.30-14.30 uur
  • Zaterdag 15.00-16.00 uur
  • Andere tijden in overleg.
Dutch English French German Italian Spanish