reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Voormalig GAK gebouw in paddepoel

Ook afgelopen zaterdag waren we in het oude kantoorgebouw bij het winkelcentrum in Paddepoel. Achtereenvolgens waren hierin gevestigd het oude Gemeentelijk Administratie Kantoor(GAK) het latere UWV , Het Noorderpoort(onderwijs) en antileegstandorganisatie Carex en nu het plat gaat zijn wij hier preventief aanwezig om diefstal en vernielingen tegen te gaan en kunnen we dus mooi oefenen.
Deze keer hebben wij kunnen oefenen in het aanblaffen van het slachtoffer en de dirigeeroefeningen. Verder hebben we hier de diverse appéloefeningen die we normaal op ons trainingsveld doen hier in de praktijk gebracht.

Dutch English French German Italian Spanish